Adana 2 Şubesi

MEHMET BENLİ GÜVEN TAZELEDİ

MEHMET BENLİ GÜVEN TAZELEDİ

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana 2 No’ lu Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet BENLİ yeniden başkan seçildi.

Eğitim-Bir-Sen Adana 2 No’ lu Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Mehmet SEZER, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Gürdal ERSOY, Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Halit AĞCA, Diyanet- Sen Şube Başkanı Veysel AKKOÇ, Bayındır-Sen Adana İl Temsilcisi Türkan MUTLU ve Genel Kurul Üyelerimizin katılımıyla sendikamızın toplantı salonunda coşkuyla gerçekleşti.
 

Divan Başkanı olarak seçilen Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Mehmet SEZER seçim öncesinde bir konuşma yaptı. Ardından 4 yıllık faaliyet raporunun ve denetleme kurulu raporunun okunması ile yapılan dilek ve temenniler sonrasında seçimlere geçildi.

Eğitim-Bir-Sen Adana 2 No’lu (Üniversite) Şubesi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Mehmet BENLİ (Başkan), Aydın İlyas OKUTAN (Başkan Vekili), Hüseyin KANMAZ (Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı), Ali ACARCA (Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı), Mustafa AYTAÇ TÜMER (Basın ve iletişimden sorumlu başkan yardımcısı), Hasan Özgür ÖZEN (Mevzuat ve toplu sözleşmeden sorumlu başkan yardımcısı), Mevlüt ATASEVER (Eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı).