Adana 2 Şubesi

Ç.Ü. Promosyonda Daha İyisi Olabilirdi.

PROMOSYON BILGILENDIRME; 
13/01/2022 tarihinde promosyon revize edilmesi yada fesih edilsin talebimizi, Ç.Üniversitesi rektörlüğüne ileterek başladığımız bu süreçte rektörlük banka ile iletişime geçmiş, olumsuz cevap alınca süreç tıkanmıştı. Sizlerle birlikte yürüttüğümüz dilekçe kampanyası; süreci yeniden başlatarak rektörlüğün sözleşmeyi fesih edebileceğini bankaya bildirmesine vesile olmuştu. Bankanın direnmesi, rektörlüğün başınızın çaresine bakın diyerek sürecin yeniden tıkanması ile, yaptığımız basın açıklaması ve üyelerimizin bankadaki maaş hesabının taşınması talebinin ilanı ile birlikte rektörlüğün sorumluluğunu yerine getirmesi talebimiz süreci bir kez daha başlatmış oldu. 
Bununla birlikte, 27 Eylül tarihinde rektörlüğün talebi ile toplanılmış iş bankasının verdiği 11.000 TL’yi kabul etmemiz sorulduğunda ise toplantıya katılan tüm sendikaların 22.500 TL altında hiçbir rakamı kabul edilmeyeceği sözlü ve yazılı olarak bildirilmişti.
Nitekim, 5 Ekim tarihinde tekrar yapılan toplantıda da, rektörlüğün 11 bin TL kabul edilsin dediğinde ise sürece inanmayıp mücadele azmi olmayan aklını revize eden sendikaların yüzünden daha azına razı olundu.
Sizin istediğiniz olan “sözleşmenin fesih edilmesi”, gerçekleşmiş olması durumunda ise herkesi memnun edecek bir rakamın olacağını ön görüp izah etmiştik. Maalesef bu isteğiniz gerçekleşmedi. 
Siz değerli üyelerimize, bize destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hayırlısı ile mücadeleye devam. Saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.