Adana 2 Şubesi

2. OLAĞAN GENEL KURULU ÜYELERİ BAŞKAN BENLİ İLE MÜCADELEYE DEVAM DEDİ

EĞİTİM-BİR-SEN ADANA 2 NOLU (ÜNİVERSİTE) ŞUBE BAŞKANI BENLİ GÜVEN TAZELEDİ.
Eğitim-Bir-Sen Adana 2 Nolu Şubesi’nin 2. olağan kongresi Sendikamızın Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Seçimlere tek liste halinde katılan Mehmet BENLİ ve yönetim kurulu üyeleri güven tazeledi.
Olağan genel kurula,  Memur-Sen İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Gürdal ERSOY, Kültür  Memur-Sen şube başkanı Mehmet ÖZDEMİR, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet ÜNÜVAR, Ulaştırma Memur-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Tonguç TEKKAZANCI, Ulaştırma Memur-Sen 2 Nolu Şube Başkan vekili Ali EROĞLU, Bayındır- Memursen Şube Başkanı Eyüphan SERTYALÇIN, Diyanet- Sen Şube Başkanı Feysel AKKOÇ ve Sendikalarımızın Yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Kongrenin açılışında bir konuşma yapan Şube Başkanı Mehmet BENLİ, bundan sonra gençliğe ve kadınlara yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Başkan BENLİ "Eğitimcilerin, eğitim çalışanlarının mali durumlarının güçlendirilmesi, sorunlarının çözülmesi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyesinin, ülkesinin ve insanlık ailesinin sorunlarına duyarlı, hedefi ve çalışmalarıyla tutarlı bir sendika olarak nerede bir gözyaşı ve nerede feryat varsa oraya kulak kabartıyor, el uzatıyor, insan ve İslam olmanın gereğini yapıyoruz."dedi. 
Konuşmaların ardından Şube Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Üst Kurul delegeleri seçimi yapıldı. Buna göre yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Mehmet BENLİ, Başkan yardımcıları; Doç.Dr Musa ALP, İlyas OKUTAN, Adem KOÇER, Kamil YÜKSEK, Cengiz ALIŞ, Abdulbaki ÖRNEK.