Adana 2 Şubesi

SEÇİLEN TEMSİLCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Eğitim Bir Sen Adana 2 Nolu Şubesi yönetim kurulu, yeni kurulan  temsilciliklere seçilen yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Çukurova Üniversitesi Temsilciliğine, Mustafa ŞAHİN, Suna GÖK, Mesude GÜNER,

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Temsilciliğine, Mustafa SIRAY, Fatih DARICIK, Muhammet TİRYAKİ, 

Kıredi Yurtlar Kurumu Temsilciliğine, Mevlüt ATASEVER, Abdullah MACİT, Osman KÜTÜK, Harun KARADAĞ,  Mustafa ATASEVER, Emrullah KÜTÜK, Ali Rıza KOÇER seçildi.          

Şube Başkanı Mehmet BENLİ; “Eğitim -Bir-Sen kurulduğu günden bugüne kadar geçen süreç içerisinde Yüksek Öğretim ve Kredi Yurtlar Kurumu camiasının birçok sorununu dile getirmiş ve çözülmesi yönünde adımların atılmasını sağlamıştır. Eğitim Bir-Sen olarak değerler sendikacılığını önemsiyoruz.  Tüm kamu görevlilerinin özlük hakları için mücadele etmenin yanı sıra özgürlük ve demokrasinin genişletilmesi için mücadele ediyoruz. Aynı zamanda yayınları ve çalışmaları ile Akademik sendikacılığı öne çıkaran sendikamızın Adana 2 Nolu Şubesine bağlı 3 Temsilcilik kuruldu. Çukurova Üniversitesi Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu temsilciliklerimiz mücadelemize güç katacaktır. Mücadelemiz sonucu bütün Temsilciliklerimiz yetkili olacaktır. Yetki eşittir Güç demek. Özlük haklarımızın artması ve özgürlüklerimizin genişlemesi için bu güce ihtiyacımız var." diye konuştu. Katılımcılar sendika ve iş yerleri ile ilgili görüşlerini ifade ettiler.

Toplantı temsilcilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.