Adana 2 Şubesi

Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Olarak Atanan Prof. Dr. Azmi Yalçın?a Hayırlı Olsun Ziyareti

Şube Başkanımız Mehmet Benli, başkan yardımcıları İlyas Okutan, Feti Yaman ve şube denetleme kurulu üyesi Hamza Farsak’tan oluşan heyet, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Azmi Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube Başkanımız Mehmet Benli, hayırlı olsun dileklerini ileterek, Yalçın’a yeni görevinde başarı diledi. Eğitim Bir Sen ve Adana Üniversite şubesi ile ilgili bilgi veren başkan Çukurova Üniversitesi ile ilgili yaptıkları çalışmaları şöyle aktardı. “Yükselme ve unvan değişikliği sınavı üniversitemizde 14 yıldan bu yana yapılmamaktadır. Mağdur olanlar üniversite çalışanlarıdır. Konuyu her platformda dile getirdik. Getirmeye devam edeceğiz. Sayın rektörün Yükselme ve unvan değişikliği sınavı ile ilgili yazılı talimatının biran önce sonuçlandırılmasını bekliyoruz. Bilgi edinme hakkının kullanımında, başvurular henüz elektronik posta adresi üzerinden doğru bir şekilde yapılmamaktadır. Alt yapısı hazırlanıp kullanılır hale getirilmelidir. Rektörlüğümüzden yazılı taleplerimiz var. Sizin yetkili olduğunuz alanlarla ilgili olanların çözülmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz.”

Prof. Dr. Azmi Yalçın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Rektörümüz yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılması için yazılı talimat verdi. Kısa sürede bu sınavlar yapılacaktır. Az önce dile getirdiğiniz sorunların çözümünün görevimiz olduğunun  bilincindeyiz. Üstlenmiş olduğum bu görevimde başarılı olmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Sendikanızın bu konulardaki hassasiyeti memnuniyet verici. ” dedi.