Adana 2 Şubesi

MEMUR-SEN VE EĞİTİM-BİR-SEN' İN ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ZİYARETİ

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet TÜMAY Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 nolu şube başkanı Mehmet SEZER ile Eğitim Bir Sen 2 nolu şube başkanı Mehmet BENLİ ziyarette bulundu. Sayın Sezer ve Benli, Üniversitenin yeni yerleşke alanına geçmesinden dolayı hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Sayın Rektör dünya standartlarında bir üniversite tanımı yaptı. Mühendislik alanında dünya standartlarını kısa sürede yakalayabileceklerini belirten rektör, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin önemli bir görev üstleneceğini belirtti. 

Sayın Sezer, Üniversitenin bölgemize ve ülkemize vereceği katkıya dikkat çekerek yeni yerleşke alanında başarılar diledi.

Sayın Benli, Üniversitenin yerleşke alanına taşınması üniversite bilincini geliştireceğini belirtti. Taşınma sürecinde fedakârca çalışan arkadaşların sorunlarının çözülmesi gerektiğini belirterek Kurum İdari Kurulunda alınan kararların hayata geçirilmesini istedi. Özellikle Yükselme ve Unvan değişikliği sınavının mağdur ürettiğini belirterek biran önce yapılmalıdır dedi. Sayın Rektör'de Alınan kararların kendi sorumlulukları olduğunu, Yükselme ve Unvan değişikliği sınavı ile ilgili yapılan çalışma en kısa sürede tamamlanarak hak edenler kadrosunu alacaktır dedi.